Fasole pastai cu ciuperci si aripi de pui la cuptor

Postat de gurita_ta2005 in Pui
10 Aug 2013 | 7375 vizualizari
Fasole pastai cu ciuperci si aripi de pui la cuptor

o mancarica delicioasa va zic din nou care te lingi pe degete=))))))

Ingrediente

  • 1 cutie de ciuperci
  • 1/2 kg fasole pastai
  • 4 aripi de pui
  • 50 ml vin rosu
  • ulei de masline
  • 1 ceapa alba
  • 3 catei de usturoi
  • 1 bucata de pastarnac
  • ulei de masline
  • sare/piper/curcuma/boia dulce

Mod de preparare

Fasolea pastai se curata la capete si se rupe in bucati mai mici si se pun intr-un castron cu apa rece.Se clatesc bine si se pun la fiert 20 minute.

Ceapa se toaca marunt,se pune la calit in ulei de masline cu boia dulce,praf de curcuma.Cand s-a inmuiat se pun aripile de pui crestate.

Se pune si vinul rosu si se pun la foc mic intr-un ceaun.

Adaugam si pastarnacul taiat feliute subtiri si ciuperciile scurse de zeama.

Intr-un vas roman punem ciuperciile cu zeama formata si fasolea de pastai scursa bine de zeama in care a fiert.

Deasupra punem aripiile de pui,adaugam sare si piper si dam la cuptor pentru 30 minute.

Se scoate vasul roman din cuptor se adauga usturoiul taiat feliute si se mai lasa la cuptor inca 10 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai cu ciuperci si aripi de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (37)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Ostropel cu pulpe de pui

Postat de Pungasa_Rogue

Ostropel cu pulpe de pui

Se curata si se spala pulpele. Se dau cu sare si cu boia de ardei dulce. Se pun intr-o tigaie cu 200 ml apa la fiert si se acopera cu un capac. Daca apa scade si pulpele nu sunt fierte, se mai...

Citeste continuarea

Pui Kievskaia

Postat de Irina

Pui Kievskaia

Am taiat pieptul de pui in jumatate, iar fiecare jumatate am taiat-o pe grosime, astfel incat am obtinut doua bucati mari de pui.  Am condimentat cu sare, piper si cimbru fasiile de pui si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.08.2013, 20:59
S-o opreasta cineva pe Diamantoasa asta,ca se urca in top si n-o mai da nimeni jos....
la 10.08.2013, 21:00
Wauuuu,un deliciu!
la 10.08.2013, 21:01
de ce ti-e tie frica cleme)))))
la 10.08.2013, 21:01
miuta multumesc
la 10.08.2013, 21:08

Vezi toate comentariile (37)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking