Fasole rosie cu rasol de gaina in sos picant

Postat de katty in Mancaruri cu carne
2 Noi 2014 | 3851 vizualizari
Fasole rosie cu rasol de gaina in sos picant

Ingrediente

  • 400 gr fasole rosie(din conserva sau fiarta in prealabil)
  • 1 conserva rosii cuburi
  • 1 piept de gaina rasol (cam 350 gr )
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • sos tabasco
  • 1 ceapa
  • 1 avocado
  • frunze de salata verde
  • smantana fermentata
  • felii de paine

Mod de preparare

Curatam ceapa si o tocam fin . O punem la  calit in uleiul incins . Cand ceapa s-a inmuiat adaugam conserva de rosii si  fasolea . Lasam sa fiarba 10 minute . Adaugam rasolul rupt fasii , sare , piper , sos tabasco dupa gust si mai lasam sa fiarba 10 minute .
Prajim feliile de paine pe un gratar . 
Asezam cate o felii de paine , un polonic de fasole ,deasupra punem felii de avocado  , frunze de salata verde  rupte mai marunt si cate 1 lingura de smantana . Servim imediat .
Pentru rasolul de gaina fierbem pieptul de gaina impreuna cu legume dupa gust(ceapa , morcov , albitura) pana pieptul se inmoaie bine .O oala sub presiune reduce semnificativ timpul de fierbere atat al rasolului de gaina , cat si al fasolei .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole rosie cu rasol de gaina in sos picant" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftelute in sos de rosii cu legume

Postat de mirela0911

Chiftelute in sos de rosii cu legume

Chiftelutele: Carnea se taie bucati, se spala, se lasa sa se scurga bine de apa apoi se da prin masina de tocat. Se adauga sare, piper (dupa gust), pesmetul, ouale batute si usturoiul zdrobit....

Citeste continuarea

Piept de pui cu sos de gorgonzola

Postat de sufletista

Piept de pui cu sos de gorgonzola

Pieptul de pui il spalam dupa care il stergem cu servetele, il taiem in felii nu foarte subtiri ca pentru snitele. Intr-un bol adaugam condimente dupa gust, amestecam cu o lingura ulei si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.11.2014, 03:47
Bun
la 03.11.2014, 08:22
la 03.11.2014, 10:11
la 03.11.2014, 13:26
la 03.11.2014, 15:05

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking