Ingrediente
- 1 bucata de praz de cca 20cm
- 2 conserve fasole rosie prefiarta
- 3 linguri ulei
- 1 conserva rosii decojite
- 1/2 lingurita bobite de mustar
- sare si piper dupa gust
- 1 foaie mica de dafin
- patrunjel si marar verde
Mod de preparare
Clatim prazul, il taiem rondele si il punem la sotat in ulei pentru 3 minute la foc mediu.
Fasolea se clateste de apa in care a fost conservata si se adauga peste prazul calit.
Adaugam bobitele de mustar si amestecam.
Lasam mancarea sa se gateasca incet, la foc mic 15 minute.
Adaugam rosiile din conserva taiate bucatele, amestecam si mai lasam la foc mancarea pana capata sosul consistenta dorita.
Oprim focul si la final presaram verdeata verde proaspat tocata.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole rosie prefiarta in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|