Ingrediente
- 500 gr ciuperci champignon brune
- 2-3 rosii\
- 3-4 catei de usturoi
- 400 gr fasole verde congelata
- sare
- piper negru macinat
- rozmarin
- 1 lingura ulei
Mod de preparare
Trecem ciupercile printr-un jet de apa, le scurgem, taiem putin din partea cartea care a stat in pamant si le feliem.
Punem o oala cu putina apa la foc, in care vom adauga putina sare in momentul in care incepe sa clocoteasca si vom fierbe fasolea verde pana se se inmoaie usor.
In uleiul incins punem ciupercile si le lasam pana incep sa se rumeneasca. Adaugam rosiile taiate cubulete, sare, piper si rozmarin si lasam pana rosiile se inmoaie, iar sosul se leaga. Oprim focul si adaugam usturoiul.
Adaugam fasolea verde scursa. Servim mancarea imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu ciuperci si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|