Felii aurii de cartofi copti

Postat de RuxyRux in Mancaruri de legume
24 Ian 2018 | 8920 vizualizari
Felii aurii de cartofi copti

Felii de cartofi aurii cu fulgi de unt, marinati in ulei de masline de care nu te mai saturi....va invit cu drag la degustat!

Ingrediente

  • 5 cartofi maricei
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare de mare neiodata
  • 75 gr unt
  • marar pentru decor sau ce va place voua

Mod de preparare

Cartofii cu tot cu coaja, se spala bine, se feliaza in felii mai grosute si se pun intr-un vas, se toarna ulei de masline si se amesteca cu sare ( cam din ochi), se lasa la marinat 30 de minute.

Pe o foaie de copt se asaza feliile in tava de cuptor si se coc pana se rumenesc frumos, eu i-am pus pe programul gratin. Cartofii  se scot cu o paleta si deasupra se razuie untul in fulgi pe razatoarea mica. Se topesc in gura de buni ce sunt!

Se fac rapid si extrem de usor si merita probata reteta.

O bunatate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Felii aurii de cartofi copti" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (38)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Bulete de dovleac copt cu cascaval si bulgur cu legume

Postat de simona72

Bulete de dovleac copt cu cascaval si bulgur cu legume

Pentru bulete: punem dovleacul la copt in cuptor. Intre timp, pregatim pesmetul panko, iar pentru asta avem nevoie de paine alba, veche de 1-2 zile. Pentru pesmet, se foloseste doar miezul. Se...

Citeste continuarea

Vinete coapte in vas Zepter

Postat de Irina

Vinete coapte in vas Zepter

Am spalat vinetele si le-am taiat in doua pe lungime. Am pus jumatatile in vasul Zepter rece, am pus capacul si am pornit focul. Cand acul indicator a ajuns in zona verde, am oprit focul,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.01.2018, 20:48
ce frumos arata!!!
la 24.01.2018, 20:58
Multumesc Gabyta scumpa...se topesc in gura si eu dupa ei!
la 24.01.2018, 21:02
si noi ne topim dupa ei, Ruxy
la 24.01.2018, 21:02
Foarte frumos!
la 24.01.2018, 21:22
Am facut chiar zilele trecute, tare buni

Vezi toate comentariile (38)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking