Ficăței cu mămăligă

Postat de LadyCrs in Ficat
18 Mai 2012 | 3063 vizualizari
Ficăței cu mămăligă

Dacă aveți întâlnire după nu vă recomand :D Am pus muuuuult mujdei pentru sănătate :) Vă ofer bonus și o porție de mămăliguță cu smântână și brânzică!

Ingrediente

  • un pachet de ficăței
  • mălai
  • sare, ulei
  • usturoi

Mod de preparare

Am spălat ficățeii bine de tot și i-am pus în vasul acela care funcționează cu apă pe foc ( nu mâncăm prăjit , ori îl face fript pe un grătar, ori așa). Pentru mămăligă se pune apa pe foc cu sare și puțin ulei; după 10 minute am adăugat mălaiul și am amestecat energic cu ajutorul telulul ( mie îmi place mai moale mămăliga)....ne dăm seama ca e gata atunci când se va desprinde de pe fundul cratiței. Pentru mujdei am curățaț usturoiul, l-am pisat  și l-am frecat cu ulei, turnând puțin câte puțin și amestecând în același sens pentru a nu se tăia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficăței cu mămăligă" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Reteta de ficatei de pui in sos de rosii cu mamaliguta

Postat de katty

Reteta de ficatei de pui in sos de rosii cu mamaliguta

Cum se prepara Reteta de ficatei de pui in sos de rosii cu mamaliguta Curatam bine ficatul de pielite si il taiem in jumatati. Il spalam cu apa rece si il scurgem bine. Tocam ceapa fin si...

Citeste continuarea

Mamaliga cu leurda si ficatei

Postat de sufletista

Mamaliga cu leurda si ficatei

Intr-un ceaun/cratita punem apa cu sare si presaram putina faina de malai, punem la fiert. Cand incepe sa fiarba, adaugam malaiul in ploaie si amestecam continuu cu telul. Lasam sa fiarba, cand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.05.2012, 21:14
la 18.05.2012, 21:21
bun
la 18.05.2012, 21:27
la 18.05.2012, 21:37
bun si sanatos
la 18.05.2012, 21:39
Asta am facut si eu seara asta, dar am facut langa ei si smantana cu branza de vaci. Sa ne fie de bine

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking