Ingrediente
- 1 felie de ficat de vitel -200 gr
- 1 ceapa rosie medie
- 10-20 gr de unt
- 1 lingura ulei de masline
- 1 lingura de crema de otet balsamic
- 1 lingura de otet de mere
- 75 ml de zeama de pui
- 1 lingura buna de capere in oțet
- sare, piper
Mod de preparare
Puneti la-ncalzit untul cu uleiul.
Puneti sare si piper pe felia de ficat si puneti-o la prajit 3 minute pe fiecare parte. Scoateti ficatul si rezervati la cald. In aceeasi tigaie puneti ceapa tocata marunt si prajiti-o. Adaugati un pic de unt si amestecati. Cand ceapa este rumenita puneti oteturile si amestecati. Lasati sa reduca si varsati zeama de pui . Lasati sa fiarba impreuna cateva minute. Incorporati caperele. Puneti felia de vitel. Incalziti impreuna 2 minute. Serviti imediat cu garnitura de ceapa si capere.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de vitel cu otet si capere" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|