Ingrediente
- 500 g ficatei
- 100 g faina
- sare
- piper
- 4 linguri ulei de masline
- 3 catei usturoi
- 2 fire ceapa vede
- 2 fire usturoi verde
- 1 lamaie
- 1 varf cutit oregano
- patrunjel verde
- 100 ml vin alb
Mod de preparare
Ficateii de pui ii spalam bine, dupa care ii asezam pe prosop de bucatarie pentru a se usca.
Ii dam prin faina, dupa care ii prajim pe ambele parti in uleiul incins bine.
Intre timp tocam ceapa, usturoiul marunt, pisam cateii de usturoi, condimente dupa gust,ii lasam sa se caleasca impreuna 1-2 min.
Adaugam zeama de lamaie, vinul si lasam pe foc pana ce se evapora alcoolul.
Se serveste cu patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu oregano si lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|