Ingrediente
- 1 kg de ficatei de pui
- 2 cepe
- un morcov
- un ardei capia
- o tija apio
- boia de ardei dulce
- piper
- sare
- rosii in bulion
- 50ml ulei
Mod de preparare
Ficateii se spala, se curata de pielite si se pun la scurs intr-o strecuratoare.
Legumele se curata, se spala si se taie dupa preferinta.
Intr-o cratita se pune uleiul la incins si adaugam legumele pentru calit ( inmuiat nu prajit); cand morcovul este patruns bine, adaugam ficateii scursi de apa si amestecam bine condimentandu-i cu sare, piper si boia dupa gustul nostru. Lasam pe foc adaugand cate un pic de apa calduta amestecand din cand in cand. Dupa ce s-au facut, se adauga cubulete de rosii proaspete sau la conserva si se mai lasa pe foc 5-7 minute.
Sunt deliciosi cu mamaliguta calda!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu sos si legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|