Intr-o cratita puneti apa cu sare. O transferati pe foc, iar cand apa da in clocot, puneti pastele. Le fierbeti 5 minute, apoi le scoateti intr-un bol, cu o paleta. Pana incepe sa clocoteasca apa si cat timp fierb pastele, voi va ocupati de restul retetei.
Ficateii ii spalati bine, ii curatati de pielite daca mai au.
Ceapa verde si usturoiul le taiati rondele. Rosiile decojite le tocati marunt.
Incingeti uleiul intr-o tigaie, adaugati ficateii. Ii innabusiti pe ambele parti. Adaugati ceapa si usturoiul verde, amestecati. Lasati 3-4 minute pe foc, apoi puneti rosiile tocate, pasta de kapia cu gogosari, ketchup-ul si cimbrisorul. Adaugati si putina apa. Amestecati, dati gust cu sare si piper.
Dupa ce fierbe totul 3-4 minute, incorporati tortellini fierti. Invartiti usor sa nu rupeti pastele, apoi mai lasati preparatul pe foc 3-4 minute, cat ia si pastele din sos si arome. Cand sunt gata, trageti tigaia de pe foc.
Presarati parmezanul ras si serviti! Sunt o mare bunatate!
Daca ii preparati, o sa va convingeti!
Pofta buna!