Ficatei la ceaun

Postat de madalinanicoleta in Ficat
15 Dec 2013 | 4942 vizualizari
Ficatei la ceaun

Ingrediente

  • 500 g ficatei de pasare
  • sare,piper
  • 100 ml apa
  • un strop ulei

Mod de preparare

Se curata ficateii de pielite, se spala si se pun intr-o sita la scurs. Se pun in ceaun si se intorc pe-o parte si pe alta pana prind o culoare. Se pune apa peste ficatei, se acopera cu un capac si se lasa la foc mediu. Cand apa aproape a scazut se adauga un strop de ulei ,sare si piper dupa gust si se mai lasa inca 10 minute pe foc. Se pot servi cu usturoi si mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ficatei de pui la ceaun

Postat de merisor67

Ficatei de pui la ceaun

Spalam si curatam ficateii, apoi ii lasam la scurs. Cand dispun de lapte dulce ii tin cateva minute in lapte, asa am invatat de la mama. Acum am sarit peste etapa aceasta :) Ii punem la fiert...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.12.2013, 20:40
la 15.12.2013, 20:46
la 15.12.2013, 20:52
la 15.12.2013, 22:38
O bunatate !
la 16.12.2013, 00:20

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking