Figuri geometrice cu crema de branza

Postat de ancutsa in Aperitive / Garnituri
27 Iul 2016 | 2577 vizualizari
Figuri geometrice cu crema de branza

Cuburi si sfere cu branza, unt si ceapa, tavalite prin susan, chimen, mac, ardei rosu, care se pot consuma alaturi de alte aperitive intr-un cadru festiv :)

Ingrediente

  • 1 legatura ceapa verde (fara frunze);
  • 150 g branza rasa;
  • 50 g unt;
  • 1 varf de lingurita de sare;
  • Pentru decor: un ardei gras rosu, seminte de susan, mac, chimen, cateva rosii cherry si un castravete.

Mod de preparare

Intr-un castron se amesteca bine ceapa tocata foarte marunt (sau data la blender) cu untul, branza rasa si putina sare.

Se pun mirodeniile preferate pe farfurioare, apoi cu mainile uscate si curate se formeaza cuburi, sfere si orice forme mai doriti din branza, care se rostogolesc prin mirodenii. Eu am folosit seminte de susan, mac, chimen si un ardei rosu maruntit fin (eventual dat la blender).

Se asaza frumos pe un platou, iar in mijloc eu am asezat cateva felii de paine, fasii de castravete si cateva rosii cherry.

Pofta Buna!

Reteta se gaseste si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2016/05/cuburi-cu-crema-de-branza.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Figuri geometrice cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cartofi "crestati", la cuptor

Postat de Patricia_Iordache_79

Cartofi "crestati", la cuptor

Curatam cartofii de coaja si ii spalam. Ii crestam cu ajutorul unui cutit, dara fara a taia pana la baza. Condimentam printre crestaturi cu boia, sare, usturoi granulat si ierburi de...

Citeste continuarea

Balmos

Postat de mirela0911

Balmos

Dupa cum am spus, jantuiala trebuie sa fie acrisoara. Se pune jantuiala intr-o oala de 3 litri si se da la foc, nu direct pe flacara, cu plita dedesubt, altfel se va afuma. Cand incepe sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.07.2016, 16:19
la 27.07.2016, 16:21
faine!
la 27.07.2016, 17:19
la 27.07.2016, 19:24
Super idee!
la 27.07.2016, 20:25

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking