Ingrediente
- ~ 1 kg file de crap salbatic
- sare si piper
- 1 lg ulei de masline
- 2 crengute de rozmarin
- sucul de la o portocala bio
- 50 g unt
- 500 g amestec de legume mexicane congelate
Mod de preparare
Se spala bucatile de peste si se lasa sa se scurga bine de apa, eventual se sterg cu prosoape absorbante de surplusul de apa. Se condimenteaza cu sare si piper si se pun intr-o tigaie unde se pune uleiul de masline la incins.
Se intorc bucatile de peste pe ambele parti si se lasa pana se rumenesc frumos si sunt bine facute. La final se adauga sucul stors de la o portocala si crengutele de rosmarin. Se acopera tigaia si se lasa pentru 3-4 minute sa se imbine aromele.
Intr-o cratita se pune untul la topit. Se adauga legumele congelate si se lasa timp de 8-10 minute, amestecand intre timp in cratita.
Se serveste fileu de crap alaturi de legume si lamaie sau portocale.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "File de crap salbatic cu rozmarin si fresh de portocale, servit cu legume in unt" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
|