File de porc cu smantana

Postat de bitza in Porc
13 Aug 2011 | 4768 vizualizari
File de porc cu smantana

File de porc cu smantana, o idee delicioasa pentru masa de pranz

Ingrediente

  • 5 snitele de porc
  • 1 ceapa mica
  • 4 catei usturoi
  • 3-4 ciupercute
  • faina
  • 300 ml smantana pentru gatit
  • 2-3 linguri parmesan
  • Patrunjel verde
  • 1 lingura mustar

Mod de preparare

File-ul de porc se bate bine(puneti o punga sau folie deasupra pentru a nu se rupe). Se condimenteaza cu sare,piper si chili iute. Se trece prin faina si se prajeste in ulei incins. Se scoate pe o farfurie si se lasa deoparte.

Ceapa si  usturoiul se toaca marunt si se calesc impreuna cu feliile de ciuperci; cand ceapa devine translucida se adauga o lingura de faina si se amesteca bine. Se adauga carnea prajita si se stinge totul cu smantana lichida. Se lasa sa dea intr-un clocot si se opreste focul. Se adauga parmesanul,patrunjelul si mustarul si se amesteca.

File de porc cu smantana se poate servi alaturi de piure de cartofi sau alte legume sau orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de porc cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sandwich-uri gratinate cu oua si cascaval

Postat de rocsi_1612

Sandwich-uri gratinate cu oua si cascaval

Castravetii murati ii taiati feliute. Ardeiul kapia il curatati de cotor si seminte, il taiati cubulete. Cascavalul si mozzarella le dati pe razatoarea mare, le amestecati. Puneti hartie de...

Citeste continuarea

Paste cu sunca si sos alb

Postat de rocsi_1612

Paste cu sunca si sos alb

Intr-o oala puneti apa cu sare, o transferati pe foc. Cand apa clocoteste, adaugati pastele si le fierbeti la foc potrivit. Incercati una si cand sunt gata, le scurgeti de apa. Sunca o taiati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.08.2011, 13:04
bitza....faci niste preparate si niste poze....de nota 20.....
la 13.08.2011, 13:18
pot sa vin la masa
la 13.08.2011, 15:22
Gata , mor de
la 13.08.2011, 16:40
yammi foarte gustos
la 13.08.2011, 20:01
vin sa degust ca sigur e bun

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking