Fish en croute - Peste in crusta

Postat de Corina33 in Peste
5 Iun 2011 | 6880 vizualizari
Fish en croute - Peste in crusta

Si inca o reteta cu peste...Mediii, hai!:))

Ingrediente

  • 200-250 g file de cod
  • 1/2 lamaie
  • 1 foaie de aluat de foietaj
  • legume congelate: mazare,morcovi,porumb
  • 1 ou
  • susan 
  • sare,piper macinat

Mod de preparare

Se prepara foarte usor. Pestele se condimenteaza cu sare, piper si se stropeste cu zeama de lamaie.

Foietajul se lasa la dezghetat.

Legumele se spala si se scurg de apa, apoi se condimenteaza si aseaza in forma de dreptunghi pe jumatate din aluat de foietaj, lasand margini de 1 cm. Pestele se aseaza peste legume, se ung marginile cu oul batut, se pliaza aluatul, iar daca ramane aluat in exces pe margini se taie si se aseaza deasupra sub ce forma doriti. Se inteapa cu cutitul din loc in loc si se transfera intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se unge deasupra cu ou si se presara susan.

Se coace aprox. 20 de minute la 200 de grade, pana se rumeneste frumos.

Pofta mare!

Inspiratie

Daca ti-a placut reteta noastra "Fish en croute - Peste in crusta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cod in sos de zacusca

Postat de mihaelar63

Cod in sos de zacusca

Bucatile de cod se curata de aripioare si se spala. Se sareaza usor codul. Trebuie sa tineti cont ca si zacusca contine sare. Ungeti pestele cu zacusca si daca dispuneti de...

Citeste continuarea

Dorada la gratar cu citrice si mujdei - reteta 1700

Postat de mihaelar63

Dorada la gratar cu citrice si mujdei - reteta 1700

Dorada intreaga se despica, se curata in interior si exterior. Eu am taiat dorada aproximativ in doua pentru ca mi-a fost teama ca daca o las intreaga nu se va patrunde cat este...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.06.2011, 14:55
Arata de nota 20 E de coperta! Bravo, Corinutzo
la 05.06.2011, 14:57
arata superb
la 05.06.2011, 15:02
Wow, ce bunatate !
la 05.06.2011, 15:13
la 05.06.2011, 16:00
waw cum arat! simplu si delicoos!

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking