Fleica la tava cu bere

Postat de MotanLaOale in Porc
9 Feb 2015 | 9140 vizualizari
Fleica la tava cu bere

Este garnitura de la tocanita de cartofi! :))))

Ingrediente

  • 1 kg fleica de porc
  • 300 ml bere
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • boia

Mod de preparare

Bucata de fleica dezosata se taie fasii de 1,5-2 cm.

Se pune uleiul intr-o tava si se pun bucatile de fleica.

Se presara cu sare, piper si boia pe ambele parti.

Se toarna berea in tava.

Se introduce in cuptor pentru 1 ora.

Se intoarce de mai multe ori si se uda cu sosul din tava.

Cand este rumenita frumos si putin crocanta este gata.

Se mananca alaturi de orice garnitura si neaparat cu muraturi.

Noi le-am mancat cu paine proaspata ca sa profitam de sosul din tava care este o bunatate.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fleica la tava cu bere" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Postat de Pungasa_Rogue

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasolea se spala si se pune la fiert intr-o cratita cu apa. Dupa ce da in cateva clocote, se ia de pe foc si se acopera cu un capac. Se lasa peste noapte la inmuiat. A doua zi, fasolea se...

Citeste continuarea

Reteta de piept de porc afumat copt in foi de varza

Postat de Constelatialeu

Reteta de piept de porc afumat copt in foi de varza

Iata cum se prepara Reteta de piept de porc afumat copt in foi de varza Mai intai am pisat piperul, apoi am ales foile de varza mai mari, ca sa pot sa imbrac bine pieptul de porc. Am intins 2-3...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.02.2015, 16:08
oh, ce faina e
la 09.02.2015, 16:09
mvaaaaai, noroc ca-s printre primii, ca pot inhata si eu o bucatica.
la 09.02.2015, 16:09
la 09.02.2015, 16:14
cat de buna trebuie sa fie
la 09.02.2015, 16:15

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking