Flori de dovlecel pane cu cascaval

Postat de RuxyRux in Aperitive / Garnituri
24 Mai 2011 | 5670 vizualizari
Flori de dovlecel pane cu cascaval

Excelente in orice mod le-ai prepara....

Ingrediente

  • 2 oua
  • 5 linguri de faina
  • 5 linguri de apa minerala
  • sare
  • piper
  • 7-8 flori de dovlecel
  • 100 gr cascaval
  • o canita de ulei pentru prajit( palmier)

Mod de preparare

Se curata florile de dovlecel( cele mai bune fotografii si modul pas cu pas de curatare eu le-am gasit aici la Laura A). 

http://adamache-laura.blogspot.com/2009/06/flori-de-dovlecel-umplute.html

Pregatim compozitia pentru pane:

Batem ouale cu sarea, adaugam si faina, apoi cascavalul ras pe razatoarea fina, si apa minerala,  apoi un praf de piper.

Luam cu grija floarea de dovlecel si o tavalim prin compozitie apoi o prajim in uleiul incins.

O intoarcem cu grija sa nu o rupem si cand s-a rumenit frumos o scoatem pe un platou.

Atat de gustoase...

Daca ti-a placut reteta noastra "Flori de dovlecel pane cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Placinta cu carne

Postat de simona72

Placinta cu carne

Aluatul se lasa la dezghetat. Carnea (eu am avut-o pregatita), se curata de pielite si se da prin masina de tocat sau la robotul de bucatarie. Ceapa alba curatata si tocata marunt se pune la calit...

Citeste continuarea

Aperitiv saratele cu sos pesto si cascaval

Postat de oanapl

Aperitiv saratele cu sos pesto si cascaval

Se decongelează aluatul la temperatura camerei. Se unge foaia de aluat cu un strat subţire de pesto, pe toată suprafaţa, apoi se presară caşcavalul dat prin răzătoarea mică. Se taie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.05.2011, 09:59
tare bune sunt. De multa vreme nu am mai mancat
la 24.05.2011, 10:03
Mersi Ancuta... tare bune
la 24.05.2011, 10:04
nu am mancat arata super
la 24.05.2011, 10:11
am tot vazut da nu am mancat da cred ca-s bune
la 24.05.2011, 10:50
flori de dovlecel?de astea chiar nu am mai mancat

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking