Fluturi, fluturi

Postat de Simo in Mancare copii
15 Apr 2009 | 6128 vizualizari
Fluturi, fluturi

Un desert delicios si hranitor pentru copilasi!

Ingrediente

  • 200 g crema de branza sau branza de vaci amestecata cu putina smantana
  • 3 felii de franzela
  • 9 grisine
  • mandarine
  • 1 lingura zahar pudra
  • 1 lingurita zahar vanilat

Mod de preparare

Se taie feliile de franzela in jumatate. Frecam branza cu zaharul pudra si cu cel vanilat, pana obtinem o compozitie omogena. Se prind feliile de paine intre ele ( lipim jumatatile la partea cu coaja cu ajutorul unei grisine). Asa am obtinut aripioarele fluturasului :)) Fixam cate doua grisine pe post de antene. Pentru a acoperi locul in care sunt amplasate antenele si grisina de legatura, se face cu ajutorul unui pos de ornat torturi un segment de branza, care va fi corpul fluturasului! Se ung aripioarele cu crema de branza si deasupra se aranjeaza felii de mandarine (eu am pus din conserva  ).

Copilasii mei si-au lins degetelele  !

Daca ti-a placut reteta noastra "Fluturi, fluturi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert tort cu visine, crema mascarpone si crema de ciocolata cu unt de arahide

Postat de rocsi_1612

Desert tort cu visine, crema mascarpone si crema de ciocolata cu unt de arahide

Blatul: Separati 5 oua. Galbenusurile si cele doua oua, le mixati impreuna cu zaharul pana isi maresc volumul. Adaugati uleiul, apoi vanilia si laptele batut. Incorporati faina cernuta si praful...

Citeste continuarea

Desert tort Martisor

Postat de ancutsa

Desert tort Martisor

  Pentru blaturi: se bat spumă, cu mixerul, albușurile cu un praf de sare, se adaugă treptat zahărul, apoi gălbenușurile și praful de copt. O treime din compoziție se amestecă,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.03.2009, 09:51
Simo mai dat gata cu fluturasii!Arata incredibil!!!De gust nu mai vorbesc!Trebe neaparat sa incerc si eu!!!! De abia astept!
la 15.03.2009, 13:11
Arata nemaipomenit! Lui Vlad ii plac senvisurile haioase si cred ca ar merge si cu o crema de branza, gen almette si decorat cu ardei capia rosu. Super ideea, Simo!
la 15.03.2009, 13:17
Dragos,ia sa spui daca ti-au placut!
Oana,sunt mai multe combinatii:cred ca e bun si arata bine si cu pateu cu bucati de ardei rosu!o sa fie un fluturas mai colorat!
la 19.03.2009, 19:13
Copiii tai s-au lis pe degete si eu am lins un pic ecranul monitorului, da' numa' asa, intr-un colt, unde am facut "carare" de cand intru pe Bucataras.)))
la 17.05.2009, 19:56

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking