Pinguini

Postat de pusikmea in Aperitive / Garnituri
10 Oct 2011 | 7938 vizualizari
Pinguini

Am tras chiulul cam mult, insa am avut nevoie de o pauza de calculator, imi este mult mai bine fara el, insa nici sa renunt la tot ce am facut pana acum nu pot, am hotarat sa o las mai moale, insa din cand in cand voi mai posta cate ceva, Acesti pinguini i-am vazut la sidy si mi-au placut tare mult, asadar nu lipsesc la nici o masa festina, andutu meu este atat de incantat de ei, incat i-as face zilnic ca sa-l vad cum se bucura cand ii vede :)

Ingrediente

  • masline fara samburi
  • branza topita la sul/crema de branza
  • scobitori
  • morcovi

Mod de preparare

Crestam jumatate din masline pentru a face burtica pinguinilor, iar jumatate le oprim pentru a le face capul, dupa care le umplem pe cele crestate cu branza topita ( daca aveti crema de branza, puneti intr-o punga si umpleti cu ea, iar daca aveti la tub e mult mai usor, eu recomand branza la tub). Din morcovi vom face piciorusele, ii taiem rondele, apoi crestam un "V" din fiecare rondea. Infigem in scobitori mai intai burtica, apoi capul, iar cu varful unui cutit vom face o intepatura pentru nasuc, pe care-l vom face din "V-ul" care ne-a ramas de la picioruse. La sfarsit infigem scobitoarea in rodeaua de morcov, astfel formandu-se pinguiunul.

Pare complicat, insa nu este deloc, doar ca trebuie multa rabdare si timp.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pinguini" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (40)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pinguini

Postat de retetele_tinei

Pinguini

  Morcovul se curata, se spala si se taie rondele. Rondelele se vor taia intr-o parte, in forma de tringhi. Triunghi care mai apoi, se va folosii pentru a crea nasul acestora. Cateva...

Citeste continuarea

Aperitive festive -Pinguini si Oameni de zapada

Postat de claudiaO

Aperitive festive -Pinguini si Oameni de zapada

PINGUINI: Alegem maslinele si le imperechem cate 2; una dintre ele se decupeaza ca sa creem  burtica pinguinului. Felia de morcov o v=crestam in forma de v ca sa facem labele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.10.2011, 12:29
ce dragutzi sunt,si eu as fi bucuroasa la cum arata sa ii si mananc
la 10.10.2011, 12:30
multumesc, adevarul este ca ne incanta si pe noi, apai pe cei mici
la 10.10.2011, 12:32
woooow, danutzaaa!!!!
la 10.10.2011, 12:34
gabytzoooo ce-mi place noua casuta
la 10.10.2011, 12:35
si mie , e atat de calda
ps. mai ales ca-s io aici

Vezi toate comentariile (40)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking