Pinguini

Postat de retetele_tinei in Aperitive / Garnituri
23 Dec 2015 | 3547 vizualizari
Pinguini

Acesti pinguini sunt extraordinari ca si aperitiv pentru sarbatori.... aperitiv care este simplu, gustos si rapid. Este o idee nemaipomenita de a ne surpinde copilasii cu ei... si de asemenea se poate implica toata familia in realizare lor.

Ingrediente

  • masline negre
  • crema philadelphia
  • morcov
  • scobitori

Mod de preparare

 

Morcovul se curata, se spala si se taie rondele. Rondelele se vor taia intr-o parte, in forma de tringhi. Triunghi care mai apoi, se va folosii pentru a crea nasul acestora.

Cateva masline se vor taia in jumatate, jumatati care vor servii pentru a crea capul pinguinilor. Alte masline se vor taia pe lung. Maslinele taiate pe lung,  se vor umple cu crema philadelphia, iar cu ajutorul lor se va crea corpul pinguinilor.

Apoi, se poate incepe asamblarea ingredientelor. Asadar, pe o farfurie/platou se pune o bucata de morcov, bucata din care a fost taiat un triunghi.

Se ia  o maslina taiata pe lung si se umple cu crema philadelphia. Umpluta se pun pe o scobitoare (scobitoare care v-a sustine pinguinul), iar scobitoare se infinge in morcovul amintit mai sus.

Apoi, se ia o jumatate de masline, se taie si ea pe lung, se pune pe scobitoare, iar in locul nasului se pune triunghiul de morcov, taiat din bucata care tine locul picioarelor.Si asa se formeaza pingunii.

Apoi, se pot servii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pinguini" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitive festive -Pinguini si Oameni de zapada

Postat de claudiaO

Aperitive festive -Pinguini si Oameni de zapada

PINGUINI: Alegem maslinele si le imperechem cate 2; una dintre ele se decupeaza ca sa creem  burtica pinguinului. Felia de morcov o v=crestam in forma de v ca sa facem labele...

Citeste continuarea

Pinguini

Postat de pusikmea

Pinguini

Crestam jumatate din masline pentru a face burtica pinguinilor, iar jumatate le oprim pentru a le face capul, dupa care le umplem pe cele crestate cu branza topita ( daca aveti crema de branza,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.12.2015, 19:32
ce faini sunt
la 23.12.2015, 20:25
Ce haiosi sunt !
la 23.12.2015, 20:33
Simpatici tare!
la 23.12.2015, 20:43
Eee, super! ;-bd
la 25.12.2015, 20:54

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking