Pinguini
Postat de retetele_tinei
Morcovul se curata, se spala si se taie rondele. Rondelele se vor taia intr-o parte, in forma de tringhi. Triunghi care mai apoi, se va folosii pentru a crea nasul acestora. Cateva...
Citeste continuareaGata,precis ca ati terminat aperitivele pentru maine! Dar sunt sigura ca v-a mai ramas putina branza si niste masline si nu stiti ce sa faceti cu ele,ca parca n-ati vrea numai sa le puneti pe platou,asa fara nici un design. O sa va placa micii mei pinguini,dar o sa aveti o problema. Toti ar vrea sa-i mananca,dar parca nu se-ndura...Dar ai muncit asa de mult la ei,dar sunt asa de draguti... Cantitatile pot fi schimbate,bineinteles! Sarbatori fericite!
Ingrediente
Mod de preparareSe ia o maslina jumbo si se taie longitudinal o bucatica unde o sa vina burtica. Se umple orificiul cu crema de branza.Asta e pentru partea alba care se vede in poza. Morcovul se taie in felii rotunde. Se ia o felie de morcov si se taie o bucatica.Asta e pentru picioarele pinguinului. Bucatica ramasa de la picioarele pinguinului se taie in jumatate si se adauga la maslina mica.Asta e pentru gura/botul pinguinului. Se ia o scobitoare se se insereaza intr-o maslina mica si una jumbo! Happy New Feet!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pinguini" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de retetele_tinei
Morcovul se curata, se spala si se taie rondele. Rondelele se vor taia intr-o parte, in forma de tringhi. Triunghi care mai apoi, se va folosii pentru a crea nasul acestora. Cateva...
Citeste continuareaPostat de claudiaO
PINGUINI: Alegem maslinele si le imperechem cate 2; una dintre ele se decupeaza ca sa creem burtica pinguinului. Felia de morcov o v=crestam in forma de v ca sa facem labele...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|