Ingrediente
- foi de napolitane 4 bucati
- biscuiti Digestiv 400g.,
- rahat colorat 250 g.,
- unt 250 g.,
- cacao neagra 50 g.,
- nuca de cocos razuita 100g.,
- dulceata de afine 100 g.,
- budinca de capsuni Dr. Oetker, 1 plic
- zahar tos 6 linguri,
- lapte 800 ml.,
- zahat vanilinat 2 plicuri,
- glazura de ciocolata dr. Oetker, 1 plic
- bomboane colorate ptr ornat
Mod de preparare
Bundinca de capsuni se pregateste cf. instructiunilor de pe ambalaj. Biscuitii si rahatul colorat se da prin razatoarea Moulinex sau masina de tocat carne. La acest amestec se adauga untul moale, cacaua, zaharul vanilinat, nuca de cocos si budinca rece, amestecandu/se pana se omogenizeaza toate ingredientele. Foile de napolitane se umplu cu crema obtinuta, se acopera cu o foaie de pergament, se pune o greutate deasupra si se lasa la rece pana a doua zi. Se prepara glazura cf. instructiunilor, se intinde pe prajitura, apoi se orneaza cu ornamente colorate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Foi Lica umplute cu crema Panacris" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (13)
|