Foietaj cu bacon şi caşcaval

Postat de diaconta in Aperitive / Garnituri
1 Dec 2013 | 11968 vizualizari
Foietaj cu bacon şi caşcaval

Foarte potrivite pentru un aperitiv,mic dejun ori doar pentru o ronţăială.Se pregătesc foarte uşor şi dispar repejor din farfurie.

Ingrediente

  • O foaie aluat foietaj (400 g)
  • 12 felii bacon(prosciutto)
  • 50 g cascaval
  • Un ou pentru uns
  • Seminte de susan

Mod de preparare

Aluatul de foietaj l-am lasat sa se dezghete.

Am razuit deasupra cascaval.

Am pus feliile de bacon(eu am avut prosciutto,dar baconul ar fi fost mai potrivit) deasupra si am taiat fâşii lungi aluatul,apoi am rasucit fâşiile ,dupa cum se vede în poza.

Am pus o hârtie de copt într-o tava,am asezat foietajul si apoi le-am pus la frigider.

Le-am lasat pâna a doua zi,pentru ca le-am pregatit la micul dejun,dar e suficient daca sunt lasate o ora la rece.

Le-am scos de la frigider,le-am uns cu ou batut,am presarat semninte de susan si le-am pus la cuptor la 200 de grade pentru 15-20 de minute.

Se pot servi atât calde cât si reci.

Pofta buna!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu bacon şi caşcaval" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv rulada cu cascaval si bacon

Postat de MotanLaOale

Aperitiv rulada cu cascaval si bacon

Aluatul se intinde o foaie pe suprafata de lucru infainata si se netezeste putin cu sucitorul. Se unge cu ketchup pe toata suprafata. Se pun felii de cascaval pe toata suprafata. Se pun...

Citeste continuarea

Melci din foietaj cu sos de rosii, porumb si bacon

Postat de katty

Melci din foietaj cu sos de rosii, porumb si bacon

Intindem  foietajul scos de la frigider, pe un blat de lemn. Il ungem cu sos de rosii si presaram busuiocul. Presaram cascavalul ras, baconul taiat cubulete si tras cateva minute intr-o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.12.2013, 13:04
mmmm ce buntate avem aici
la 01.12.2013, 13:06
Valeeeeeeeei , ce bune-s ptr sedere la tv
la 01.12.2013, 13:07
O bunatate !
la 01.12.2013, 13:08
foarte gustoase!
la 01.12.2013, 13:21

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking