Ingrediente
- 1 pachet foietaj
- 3 banane
- unt
- nutella
Mod de preparare
Mai intai avem nevoie de banane bine coapte. Le decojim si le feliem rondele subtiri . Le asezam pe o tava si dam la congelator . Eu le-am tinut pana seara .
Foietajul il scoatem din timp din frigider pentru a ajunge la temperatura camerei .
Eu am am ales sa fac doua forme... dreptunghiulare si forme de cosulete.
Pentru formele de cosulete am taiat din aluat 4 cercuri. Formele le-am uns cu unt si am asezat foietajul asezand usor marginile.
Restul de foietaj l-am taiat in forme dreptunghiulare.
Am pus foietajul in tava tapetata cu hartie de copt si am dat la cuptorul incins in prealabil la 200 grade. Cand foietajul este gata, il scoatem din cuptor si il lasam sa se racoreasca.
Separat scoatem feliile de banane din congelator, le punem in robot si mixam la viteza maxima pana devin o crema (pasta) .
Asezam crema de banane pe foietaj si ornam cu nutella.
Se servesc IMEDIAT !
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu crema banane si nutella" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (37)
|