Ingrediente
- 4 chifle
- o cana de lapte
- coaja de la o portocala
- 2 linguri de zahar
- doua oua
- un praf de sare
- 400 g de capsuni
- 2 linguri de miere
- ulei pentru prajit
Mod de preparare
Incepem prin a taia capsunile feliute sau cubulete si le punem intr-un bol cu cele doua linguri cu miere.
Punem jumatate din cantitatea de lapte pe foc cu coaja de portocala si doua linguri de zahar pana incepe sa fiarba. Cand laptele a inceput sa fiarba, stingem focul si il amestecam cu celalalt lapte, pe care l-am pus intr-un bol, in asa fel incat sa nu asteptam sa se raceasca.
Batem cele doua oua intr-un bol cu un praf de sare si taiem chiflele in doua. Intr-o tigaie punem ulei sau unt sa prajim painea pe care o trecem prima data prin laptele aromatizat si dupaia prin ou. Scoatem painea pe servetele absorbante pentru a evita excesul de ulei dupa care servim cu capsunile cu miere de mai devreme. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "French toast cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|