French toast cu capsuni

Postat de raluca95 in Dulciuri
9 Feb 2016 | 2294 vizualizari
French toast cu capsuni

Ceva gustos de dimineata merge intotdeauna si daca e si dulce e si mai bine :)) 

Ingrediente

  • 4 chifle
  • o cana de lapte
  • coaja de la o portocala
  • 2 linguri de zahar
  • doua oua
  • un praf de sare
  • 400 g de capsuni
  • 2 linguri de miere
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Incepem prin a taia capsunile feliute sau cubulete si le punem intr-un bol cu cele doua linguri cu miere.

Punem jumatate din cantitatea de lapte pe foc cu coaja de portocala si doua linguri de zahar pana incepe sa fiarba. Cand laptele a inceput sa fiarba, stingem focul si il amestecam cu celalalt lapte, pe care l-am pus intr-un bol, in asa fel incat sa nu asteptam sa se raceasca.

Batem cele doua oua intr-un bol cu un praf de sare si taiem chiflele in doua. Intr-o tigaie punem ulei sau unt sa prajim painea pe care o trecem prima data prin laptele aromatizat si dupaia prin ou. Scoatem painea pe servetele absorbante pentru a evita excesul de ulei dupa care servim cu capsunile cu miere de mai devreme. Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "French toast cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert fursecuri cu lamaie

Postat de momo121

Desert fursecuri cu lamaie

Mixam untul cu zaharul pana devine cremos, adaugam oul cu coaja de lamaie, mixam pana la omogenizare, dupa care faina o amestecam cu sarea si praful de copt si le punem in 3 , 4 transe, dar...

Citeste continuarea

Desert placinta cu dovleac (de post)

Postat de Pungasa_Rogue

Desert placinta cu dovleac (de post)

Dovleacul curatat de coaja si seminte se da pe razatoarea mare si se pune la fiert impreuna cu zaharul si zaharul vanilat, amestecand din cand in cand. Daca, dupa ce zeama lasata de dovleac scade...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.02.2016, 18:50
Nu ştiu dacă titlul e corect, că-mi pare ciudat primul cuvânt, dar preparatul cred că-i tare gustos.
la 09.02.2016, 18:52
Mi-a iesit ¨c¨-ul mai repede decat trebuia )
la 09.02.2016, 18:56
la 09.02.2016, 19:04
la 09.02.2016, 19:05

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking