Ingrediente
- 6 felii de paine
- 150 ml lapte
- 3 oua
- 1 punga legume congelate (mazare, fasole verde, porumb, morcov)
- 2 linguri ulei
- 15 gr unt
- sare
- piper
Mod de preparare
Punem laptele intr-o farfurie adanca. Intr-o alta farfurie batem ouale. Trecem pe rand feliile de paine prin lapte, apoi prin oul batut si le rumenim pe ambele parti intr-o tigaie incinsa in care am pus uleiul. Scoatem feliile de paine pe hartie absorbanta.
Intr-o tigaie punem untul la topit, apoi adaugam legumele congelate. Presaram sare si piper dupa gust. Lasam legumele sa se inmoaie usor. Servim friganelele cu legumele calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele cu legume trase la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|