Friganele cu legume trase la tigaie

Postat de katty in Mancaruri de legume
12 Mar 2021 | 2328 vizualizari
Friganele cu legume trase la tigaie

Imi era dor de niste friganele, dar de data aceasta l-am transformat intr-un pranz delicios.

Ingrediente

  • 6 felii de paine
  • 150 ml lapte
  • 3 oua
  • 1 punga legume congelate (mazare, fasole verde, porumb, morcov)
  • 2 linguri ulei
  • 15 gr unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Punem laptele intr-o farfurie adanca. Intr-o alta farfurie batem ouale. Trecem pe rand feliile de paine prin lapte, apoi prin oul batut si le rumenim pe ambele parti intr-o tigaie incinsa in care am pus uleiul. Scoatem feliile de paine pe hartie absorbanta.

Intr-o tigaie punem untul la topit, apoi adaugam legumele congelate. Presaram sare si piper dupa gust. Lasam legumele sa se inmoaie usor. Servim friganelele cu legumele calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele cu legume trase la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Mancare de mazare cu costita afumata si pastrama de porc

Postat de Pungasa_Rogue

Mancare de mazare cu costita afumata si pastrama de porc

Pastrama si costita se clatesc cu apa si se taie in felii groase. Se calesc intr-o cratita in ulei cu putina sare si putin piper negru macinat. Ceapa se curata de foi, se spala si se taie...

Citeste continuarea

Gnocchi cu branza colorati

Postat de andaoana

Gnocchi cu branza colorati

Branza trebuie sa fie uscata si pentru acest lucru, eu am pus-o intr-un tifon si am lasat-o cateva ore sa lase apa, apoi am strans tare cu tifonul pana nu a mai curs zer.   Branza o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.03.2021, 14:59
super bune
la 12.03.2021, 15:18
la 12.03.2021, 15:41
la 12.03.2021, 16:56
la 12.03.2021, 17:35

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking