Frigarui aromate Tandoori

Postat de simona72 in Curcan
1 Feb 2013 | 3705 vizualizari
Frigarui aromate Tandoori

Pt cei care iubesc mirodeniile... reteta originala este mai complexa, dar eu am adoptat-o la stilul meu si la ceea ce aveam in casa.

Ingrediente

  • carne de curcan sau un piept de pui
  • ciuperci
  • un pahar de iaurt gras
  • o lingurita seminte de coriandru
  • o lingurita seminte de chimen
  • o lingurita sare
  • o ceapa mica rosie
  • 2 catei usturoi
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • o jumatate de lingurita de piper macinat
  • o jumatate de lingurita de ghimbir macinat de la plic
  • o lingura de ulei de masline

Mod de preparare

Carnea de curcan spalata si curatata de pielite, la mine au mai ramas, o taiem in cuburi nu prea mari dar nici mici, sa le putem pune pe un bat pt frigarui. Ciupercile le spalam si pe ele, iar daca sunt prea mari le taiem in jumatate. Facem o marinata din iaurt, lamaie, ulei, ceapa tocata marunt, usturoiul zdrobit, semintele de coriandru si chimen pisate in mojar, sare, piper, ghimbir pudra, toate acestea le amestecam si le lasam putin la frigider pina pregatim frigaruile.

Carnea de curcan (putem folosi si o altfel de carne frageda:pui,etc) taiata bucatele o bagam pe betele de frigarui si alternam cu bucati de ciuperci. Cind le-am terminat pe toate pe care le avem, punem marinata pe care am facut-o peste frigarui. Le lasam la frigider citeva ore, se pot lasa si peste noapte, iar apoi le frigem intr-o tigaie gril bine incinsa. Inainte de a le pune in tigaie le scuturam putin de surplusul de marinata. Ies si mai bune facute afara in aer liber la gratar. Maninci de te lingi pe degete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui aromate Tandoori" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tocanita de rosii cu ardei copt si carne de curcan

Postat de merisor67

Tocanita de rosii cu ardei copt si carne de curcan

Spalam bine carnea de curcan in apa calda, o portionam si o punem in vasul multicookerului. Adaugam apa si putina sare. Conectam aparatul la sursa de curent si de la butonul MENU, selectam...

Citeste continuarea

Rulouri de curcan, umplute cu sunca, cascaval si masline

Postat de mirela0911

Rulouri de curcan, umplute cu sunca, cascaval si masline

Pieptul de curcan se spala, se sterge de apa si se taie in doua felii pe lungime. Se ia fiecare felie si se bate cu ciocanul de snitele nu foarte tare. Se condimenteaza cu sare si piper. Se asaza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.02.2013, 23:57
Mmmm ce gustoase!
la 02.02.2013, 10:01
la 02.02.2013, 20:27
cred ca au fost foarte bune

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking