Ingrediente
- Ingrediente pentru 4 persoane:
- • 1 piept de pui dezosat
- • 250 g rosii cherry
- • iaurt de băut
- • o lingurită de praf de curry
- • o jumătate de castravete
- • 2 cepe rosii mici
- • pătrunjel verde
- • o salată verde
- • ulei de măsline
- • 4 lipii sau chapatis
Mod de preparare
Pentru început am preparat marinada din iaurt si praful de curry, iar betele de frigărui le-am pus la înmuiat într-un vas cu apă. Pieptul de pui l-am tăiat bucăti si l-am adaugat în marinadă (se lasă în jur de o oră sau chiar mai mult, dacă aveti timp).
Într-un bol am amestecat ceapa rosie tăiată solzisori, castravetele feliat si pătrunjelul verde; le-am sărat, piperat si am stropit salata cu ulei de măsline. Rămâne la rece până când o servim.
Bucățile de piept de pui le-am curătat de marinada în exces si le-am înfipt alternativ cu rosiile pe betele de frigărui umezite.
Se încinge tigaia-grătar si se asează frigăruile să se rumenească. Se întorc pe fiecare parte la 2-3 minute. La acest moment, deoarece roșiile nu erau destul de coapte, am decis să pun frigăruile la cuptor pentru câteva minute. Astfel, le-am asezat într-o tavă, le-am stropit cu un pic de ulei de măsline si le-am lăsat la cuptorul încins pentru aproximativ 10 minute, până se rumeneste frumos carnea, iar rosiile se pătrund (timp în care se mai întorc de pe o parte pe alta).
Să aveti poftă bună!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui cu salata de castraveti si ceapa rosie" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (16)
|