Frigarui de vinete cu sos de iaurt

Postat de katty in Mancaruri de legume
15 Ian 2016 | 3156 vizualizari
Frigarui de vinete cu sos de iaurt

Ingrediente

  • 2 vinete
  • sare
  • piper macinat
  • 2 linguri ulei
  • 2-3 castraveti
  • 250 ml iaurt
  • 2 catei de usturoi
  • frunze de menta tocate fin

Mod de preparare

Spalam vinetele, le curatam de coaja si le taiem cubulete potrivite de marime.

Presaram putina sare si le lasam la scurs intr-o sita. Dupa ce s-au scurs le tamponam cu servete absorbante,presaram deasupra piper macinat si ulei.

Amestecam bine, apoi infigem vinetele in tepuse de lemn.

Punem frigaruile pe gratarul incins, pe toate artile, pana vinetele se inmoaie.

Pentru sos  curatam castravetii de coaja si ii radem pe razatoarea mica.

Zdrobim usturoiul curatat si il amestecam cu castravetii, iaurtul,sare si piper dupa gust si frunzele de menta tocate.

Servim frigaruile cu sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de vinete cu sos de iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Cartofi inabusiti cu ardei si usturoi

Postat de deyutzky

Cartofi inabusiti cu ardei si usturoi

Curatam si spalam legumele.  Intr-o tigaie topim untul, apoi adaugam ceapa taiata fideluta si usturoiul tocat marunt. Le lasam la calit 1-2 minute, apoi adaugam putina apa. Punem...

Citeste continuarea

Ciulama de ciuperci

Postat de licurici_lra

Ciulama de ciuperci

Ceapa tocata marunt se pune la calit intr-o lingura de ulei, apoi se adauga ciupercile taiate felii subtiri, sare si piper. Se lasa pe foc pana se inmoaie, cam 20 min. Smantana pentru gatit...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.01.2016, 11:41
la 15.01.2016, 12:49
la 15.01.2016, 16:04
la 15.01.2016, 16:28
la 15.01.2016, 17:35

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking