Frigarui din carne de porc, piept de pui si legume

Postat de nico15 in Porc
22 Iun 2014 | 3277 vizualizari
Frigarui din carne de  porc, piept de pui si legume

Ingrediente

  • 250 g muschi de porc
  • 50 g ardei gras
  • 90 g ceapa
  • 150 g de piept de pui
  • 15 g de praz
  • 250 g de cartofi noi
  • 100 g cartofi mov
  • 7 g de boia afumata
  • Sare cu gust de afumatura
  • Cimbru
  • Ulei de masline
  • Sare, piper,
  • O ceapa
  • Usturoi
  • Vin alb

Mod de preparare

Marinada: taiem ceapa mai mare, adaugam ulei, boia, sare, piper, usturoi, cimbru si putin vin alb. Taiem carnea in cubulete aproximativ egale si masam sa se absoarba bine marinada. Dam la frigider 1-2 ore.

Fierbem cartofii in coaja. Dupa 20 de minute ii scoatem ii lasam sa se raceasca, ii vom curata de coaja. Vom taia cartofii in 4-6 felii. Luam o tava de aragaj o tapetam cu hartie de copt adaugam cartofii taiati in sferturi, adaugam ulei de masline, cimbru, paprica afumata, sare, piper si dam la cuptor pentru 25-30 minute, incercati este in functie de cuptorul dumneavoastra.

 Taiem legumele tot in cubulete potrivite, putem folosi ardei gras de toate culorile, ceapa, praz. Ce legume doriti dvs. Eu am folosit ardei rosu, praz si ceapa rosie.

 Am alternat carnea cu legumele si am pus pe grill spre frigere. Grilul trebuie sa fie incins si il vom unge cu ulei in avans. Normal ar trebui sa dureze maximum 15 minute, dar eu nu le-am pus direct pe flacara ci am lasat grilajul mai sus de aceea a durat mai mult.

Se servesc doua la portie, la final am adaugat si jumatate de rosie cherry. Eu am facut frigaruile anternand carne de porc si pui, dar se pot face doar din carne de porc sau numai din piept de pui in functie de alegerea dumneavoastra. A durat un pic mai mult deoarece intai am fiert cartofii si dupa aceea i-am dat la cuptor, daca doriti sa reduceti timpul puteti servi cu cartofi prajiti.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui din carne de porc, piept de pui si legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tochitura de porc

Postat de oanapl

Tochitura de porc

Se spală bucata de carne, se usucă cu un șervet absorbant, apoi se taie în cubulețe potrivit de mari și se pune la prăjit în 2 linguri de ulei. Se prăjește pe toate părțile...

Citeste continuarea

Sarmale traditionale in foi de varza si foi de vita de vie

Postat de simona72

Sarmale traditionale in foi de varza si foi de vita de vie

Carnea pentru sarmale e buna sa aiba putina grasime, sa nu fie doar carne macra, altfel vor iesi niste sarmale prea seci. Deci, carnea se da prin masina de tocat. Ceapa se taie marunt si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.06.2014, 12:57
Ce bune!
la 22.06.2014, 14:24
Tare bune!
la 22.06.2014, 16:35

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking