Ingrediente
- 150-200 gr. carne tocata
- 3-4 linguri varza dulce
- 1 cartof
- 1 lingura maioneza
- 2-3 fire marar
- 1 lingura cascaval ras
- 1 lingurita ceapa tocata fin
- 1 catel usturoi
- 1 ou
- sare, piper, busuioc, chili, cimbru
- betigase frigarui
Mod de preparare
Fierbem cartoful 12-15 min. Amestecam carnea tocata cu putin marar, cascavalul ras, usturoiul zdrobit, ceapa, sare, piper, chilii, busuioc si o lingurita din oul batut. Aplicam carnea pe betigasele de frigarui si asezam pe grill-ul incins. Rotim betigasele pana se fac pe toate partile.
Cartoful il dam cu sare, cimbru si ii dam o fata in tigaia, grill-ul, unde am fript carnea. Salata de varza o asezonam dupa gust.
Maioneza fac mai multa, cam 200 gr, si o tin la frigider.
Se asaza pe farfurie dupa bunul plac. Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui pe bat, cu garnitura de cartofi si varza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|