Ingrediente
- Avem nevoie de :
- 200 grame carne de porc taiata cubulete mici,
- 200 grame ficat de pui taiat la fel bucatele mici,
- cateva jumatati de rondele de dovlecel verde ( zuchinni),
- cateva patrate de ceapa,
- ardei capia taiat tot asa patrate,
- sare,
- piper.
Eu am marinat carnea inainte intr-un amestec facut din
- o lingura ulei de masline Bio,
- o lingurita de RAZ EL HANOUT un condiment al orientului in care regasim ( curcuma, chimen, sare, piper de cayenne, fenicul, coriandru, ghimbir, usturoi ….ador condimentul asta la tot ce inseamna carne de gratar)
- un varf de cutit de boia.
Mod de preparare
Preparare: pregatim carnea si legumele taindu-le cubulete si patrate mici.
Cu rabdare si drag infigem alternativ carnea si legume pe bete, eu am avut niste bete de bambus pentru frigarui, puteti sa folositi orice fel de bete de bambus sau de metal.
Le-am prajit pe grill pe foc mic, intorcandu-le cu grija sa nu se arda . Daca erau facute la padure la gratar era si mai bine dar nu ne-am incumetat azi ca vremea nu a tinut cu noi. Au iesit minunate , aromate si fragede le-am servit cu o salata lejera si cu cateva rondele de bagheta prajite. Abia astept sa le fac din nou .
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui – vedetele verii" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (23)
|