Friptura de manzat la "tava"

Postat de MotanLaOale in Vita
22 Iul 2011 | 9274 vizualizari
Friptura de manzat la "tava"

Ingrediente

  • 600g pulpa de manzat
  • 1 ceapa
  • 3 rosii
  • 3 linguri pasta tomate
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1 lingurita vegeta
  • cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea se spala si intreaga se pune la fiert impreuna cu ceapa curatata si vegeta.

Eu am fiert-o in oala sub presiune 1 ora.

Dupa o ora am scos ceapa si am aruncat-o, carnea am scos-o si am taiat-o felii de aproximativ 2 cm.

Intr-o tava sau cratita se pune uleiul si se aranjeaza feliile de carne.

Se pune boia, piper, sare, mult cimbru, rosiile taiate cubulete, pasta de tomate si se acopera cu zeama in care a fiert carnea.

Se introduce in cuptor pentru 40-50 minute pana scade la consistenta dorita.

Se serveste cu orice fel de garnitura si salata sau muraturi.

Eu am facut un pireu de cartofi si am mancat-o cu castraveti acri.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de manzat la "tava"" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Ardei umplut cu carne de vitel si pui

Postat de timea

Ardei umplut cu carne de vitel si pui

Tocam carnea cu masina de tocat carne sau cu robotul de bucatarie, fiecare cu ce are :). Eu si pt ceapa folosesc robotul. Amestecam intr-un bol carnea, ceapa tocata, orezul spalat bine si scurs...

Citeste continuarea

Vita cu legume

Postat de privatelaura

Vita cu legume

Intr-un vas de plastic, am amestecat ingredientele pentru marinata.  Carnea am spalat-o si am taiat-o cuburi, cum a reusit, mai mici, mai mari. Le-am pus in vasul cu marinata, le-am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.07.2011, 11:19
vreau si eu
la 22.07.2011, 11:22
si eu ma asez langa cris
la 22.07.2011, 11:26
va dau cu placere
la 22.07.2011, 11:28
arata foarte bine
la 22.07.2011, 11:30

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking