Friptura de manzat la "tava"

Postat de MotanLaOale in Vita
22 Iul 2011 | 9270 vizualizari
Friptura de manzat la "tava"

Ingrediente

  • 600g pulpa de manzat
  • 1 ceapa
  • 3 rosii
  • 3 linguri pasta tomate
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1 lingurita vegeta
  • cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea se spala si intreaga se pune la fiert impreuna cu ceapa curatata si vegeta.

Eu am fiert-o in oala sub presiune 1 ora.

Dupa o ora am scos ceapa si am aruncat-o, carnea am scos-o si am taiat-o felii de aproximativ 2 cm.

Intr-o tava sau cratita se pune uleiul si se aranjeaza feliile de carne.

Se pune boia, piper, sare, mult cimbru, rosiile taiate cubulete, pasta de tomate si se acopera cu zeama in care a fiert carnea.

Se introduce in cuptor pentru 40-50 minute pana scade la consistenta dorita.

Se serveste cu orice fel de garnitura si salata sau muraturi.

Eu am facut un pireu de cartofi si am mancat-o cu castraveti acri.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de manzat la "tava"" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Gulyas din tineret bovin

Postat de panacris

Gulyas din tineret bovin

Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la calit in putin  ulei  si apa. Intre timp se curata ardeii, morcovii, apoi se toaca marunt si se adauga la ceapa. Carnea se curata, se taie...

Citeste continuarea

Snitel vienez

Postat de timea

Snitel vienez

Feliem carnea si batem feliile cu ciocanul de batut carne. Saram si piperam carnea pe ambele parti (ideal e sa o acoperim cu folie alimentara si sa o lasam la rece vreo 2 ore). Pregatim trei...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.07.2011, 11:19
vreau si eu
la 22.07.2011, 11:22
si eu ma asez langa cris
la 22.07.2011, 11:26
va dau cu placere
la 22.07.2011, 11:28
arata foarte bine
la 22.07.2011, 11:30

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking