Vita cu legume

Postat de privatelaura in Vita
24 Ian 2014 | 7134 vizualizari
Vita cu legume

Imi plac la nebunie retetele Adinei (Mitinita). Cand vad diferite chestii lipicioase si aromate si combinate in diferite feluri, ma instiga practic sa ma dau la ele :))) Este adevarat ca mereu m-a dat inapoi faptul ca nu aveam atatea condimente si nici chiar rabdarea sa le prepar. Dar merita :)) Astazi am pregatit niste cuburi de vita cu legume. Carnea am marinat-o dupa reteta ei. Este un deliciu, ma ling pe degete de bun ce iese. Adina, multam frumos! >:D< Haideti sa vedeti!

Ingrediente

  • 500 gr carne vitel, frageda
  • 1 punga mix legume (750 gr) (baby corn, mazare, ardei rosu, ardei galben, morcov, ceapa, fasole verde, etc)
  • 3 lg ulei masline
  • 300 ml supa vita
  • 3 lg bulion
  • pt marinata:
  • 2 lg soia
  • 2 catei usturoi
  • 1 lgta ghimbir ras
  • 1 lgta zahar brut
  • 1 lgta amidon
  • 1 lgta paprika

Mod de preparare

Intr-un vas de plastic, am amestecat ingredientele pentru marinata. 

Carnea am spalat-o si am taiat-o cuburi, cum a reusit, mai mici, mai mari. Le-am pus in vasul cu marinata, le-am amestecat bine, le-am acoperit cu o folie si am dat o ora la frigider.

Legumele le-am decongelat si le-am lasat un pic intr-o sita, sa se scurga.

Dupa ce a stat o ora la frigider, am scos carnea.

Am incins un pic de ulei intr-o tigaie si am pus carnea (cu tot cu sos) sa se rumeneasca un pic. Nu va spun cat de bine miroase si ce lipcioasa este. 

Dupa ce s-a rumenit bine, am adaugat legumele. Am lasat sa sfaraie un pic si ele, apoi am adaugat supa si bulionul si am lasat sa fiarba la foc mic, cam 15-20 minute.

Am dat deoparte dep e foc, am acoperit cu un capac si am lasat vreo 10minute sa se aseze.

Am servit cu castraveti murati.

Carnea astfel condimentata este absolut delicioasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vita cu legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Reteta de placinta calorica

Postat de Constelatialeu

Reteta de placinta calorica

Iata cum se prepara Reteta de placinta calorica Am lasat de cu seara sa se dezghete aluatul foitaj. Mi-am pregatit ingredientele, am scos din congelator ceapa verde, morcovul si ardeiul gata...

Citeste continuarea

Reteta de supa georgiana Kharcho (reteta 23 din Best Soups the World)

Postat de Ksenya

Reteta de supa georgiana Kharcho (reteta 23 din Best Soups the World)

Iata cum se prepara Reteta de supa georgiana Kharcho (reteta 23 din Best Soups the World) Intr- o oala, de preferat cu fundul dublu sau mai indicat intr-un ceaunel de tuci, adaugati untura...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.01.2014, 18:47
delicioasa ,o pun la favo
la 24.01.2014, 18:48
Ce-mi place!
la 24.01.2014, 18:49
ce fain arata!
la 24.01.2014, 18:55
Super!!
la 24.01.2014, 18:58
O nebunie!!!!

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking