Intr-un vas de plastic, am amestecat ingredientele pentru marinata.
Carnea am spalat-o si am taiat-o cuburi, cum a reusit, mai mici, mai mari. Le-am pus in vasul cu marinata, le-am amestecat bine, le-am acoperit cu o folie si am dat o ora la frigider.
Legumele le-am decongelat si le-am lasat un pic intr-o sita, sa se scurga.
Dupa ce a stat o ora la frigider, am scos carnea.
Am incins un pic de ulei intr-o tigaie si am pus carnea (cu tot cu sos) sa se rumeneasca un pic. Nu va spun cat de bine miroase si ce lipcioasa este.
Dupa ce s-a rumenit bine, am adaugat legumele. Am lasat sa sfaraie un pic si ele, apoi am adaugat supa si bulionul si am lasat sa fiarba la foc mic, cam 15-20 minute.
Am dat deoparte dep e foc, am acoperit cu un capac si am lasat vreo 10minute sa se aseze.
Am servit cu castraveti murati.
Carnea astfel condimentata este absolut delicioasa.