Friptura de miel cu fasole verde si salata de castraveti

Postat de costi7hector in Oaie
16 Dec 2016 | 3430 vizualizari
Friptura de miel cu fasole verde si salata de castraveti

Aceasta mancarica este din categoria celor facute pentru a salva mancarea din congelator :)

Ingrediente

  • o pulpa de miel si o bucata de coasta de miel
  • 1 kg fasole verde congelata
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • castraveti

Mod de preparare

Spalam carnea de miel, o presaram cu sare si putin piper si o punem intr-o tava de cuptor. O acoperim cu alta tava si o dam la cuptor pentru circa o ora (sau pana se rumeneste). Intre timp, curatam usturoiul si il zdrobim. Fasolea verde o oparim 3-5 minute. Incingem un pic de ulei intr-o tigaie si sotam fasolea cateva minute. Adaugam usturoiul zdrobit si oprim focul. Facem o salata de castraveti si servim. :)  Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel cu fasole verde si salata de castraveti" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Spata de miel hot & spicy pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Postat de diaconta

Spata de miel hot & spicy pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Pentru început am pregatit aparatul de vidat FoodSaver si caserola pentru marinare,ajutoarele noastre de baza pentru aceasta operatiune. Carnea am spalat-o si am uscat-o cu un servet de...

Citeste continuarea

Cotlete de berbecut cu sos de menta

Postat de Oana

Cotlete de berbecut cu sos de menta

Cotletele de berbecut se curata de grasime, se spala si se usuca cu servet de hartie. In mojar se piseaza usturoiul cu sare si piper si se amesteca cu rozmarin si uleiul aromatizat. Eu am pus in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.12.2016, 11:38
la 16.12.2016, 11:38
Buna!
la 16.12.2016, 11:39
Să nu audă Laura că ai atentat la vreun miel. ) Fain, îmi place!
la 16.12.2016, 11:40
Am papat, a iesit tare bunuta.
la 16.12.2016, 11:48
Dar dece sa ne mai incurcam si cu fasolea....

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking