Friptura de miel cu tarhon

Postat de katty in Oaie
21 Apr 2018 | 2781 vizualizari
Friptura de miel cu tarhon

Ingrediente

  • 1 pulpa de miel
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • tarhon uscat
  • 200 ml vin alb sec
  • 2 linguri ulei
  • 3-4 catei de usturoi

Mod de preparare

Asezam pulpa de miel intr-o tava. Condimentam carnea cu sare, piper, cimbru, tarhon, usturoiul presat si o masam bine. Turnam vinul, acoperim tava cu folie de plastic si dam la rece pentru o zi (intoarcem ocazional pulpa). Punem tava la cuptor la foc mediu, acoperita cu folie de aluminiu pana scade aproape toata zeama. Scoatem folia, stropim cu ulei si o lasam sa se rumeneasca. Servim friptura cu salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Friptura de miel cu cartofi noi

Postat de mihaelar63

Friptura de miel cu cartofi noi

 Cartofii noi se curata, se taie in felii si se amesteca cu sare, piper, usturoi verde tocat si patrunjel verde tocat . Mielul se curata si se spala cu mare atentie....

Citeste continuarea

Pulpa de miel la tava

Postat de Adrian2016

Pulpa de miel la tava

       Am spalat carnea de miel sub un jet de apa rece si am curatat-o de pielita. Intr-un castron am pus cele 2 linguri de unsoare si am adaugat celelalte ingrediente. Am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.04.2018, 18:15
N-am făcut cu tarhon niciodată... De fapt, anul acesta n-am făcut deloc friptură de miel și mi-e poftă...
la 21.04.2018, 18:18
la 21.04.2018, 18:19
Rodica, anul acesta a fost primul an in care s-a mancat toata friptura la o singura masa, drept pentru care am mai facut caci mai aveam in congelator.
la 21.04.2018, 18:23
Ce bine de tine, Katty! La noi în casă, numai eu mănânc așa ceva și cum carnea de miel e cam scumpă și trebuia să cumpăr un miel întreg, am renunțat...
la 21.04.2018, 18:38

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking