Friptura de porc aromata

Postat de AlexandraOrdean in Porc
24 Ian 2016 | 2690 vizualizari
Friptura de porc aromata

Ingrediente

  • 500 gr carne porc
  • 1 ceapa mare
  • Cimbru
  • Maghiran
  • Sare
  • Piper
  • Ulei
  • Boia de ardei
  • 250 ml vin alb demisec

Mod de preparare

  • Spalam bine carnea si o transam.
  • Intr-o tava de yena punem putin ulei, condimentam si punem un strat de ceapa taiata julien.
  • Asezam deasupra carnea, condimentam si punem vinul si putina apa.
  • Acoperim cu folie si dam la cuptor pt 60 minute.
  • Scoatem, indepartam folia si mai lasam la rumenit 15 minute.
  • Servim calda cu piure si muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc aromata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Retete similare

Friptura de porc aromata Godina, cu cartofi aurii cu marar

Postat de AlexandraOrdean

Friptura de porc aromata Godina, cu cartofi aurii cu marar

Spalam bine si transam cotletul. Intr-o tava de yena punem untura si condimentele. Asezam carnea, carnaciorii si ciuperciile spalate si taiate felii. Asezonam, punem un...

Citeste continuarea

Friptura aromata de pui

Postat de AlexandraOrdean

Friptura aromata de pui

Se curata bine carnea, se spala si se taie bucati potrivite Se face un mix din sare, piper, boia si praf de usturoi Se cresteaza bucatile de carne si se asezoneaza bine cu mixul de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.01.2016, 16:39
Da' chiar buna ar fi cu muraturile alea [bs;20]
la 24.01.2016, 16:42
Atunci o trimitem cu fancourier)
la 24.01.2016, 16:45
la 24.01.2016, 16:55
Buni
la 24.01.2016, 17:27
buna buna

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking