Friptura de porc cu piure de cartofi si castraveciori murati

Postat de Pungasa_Rogue in Porc
20 Dec 2014 | 3402 vizualizari
Friptura de porc cu piure de cartofi si castraveciori murati

Aseara, inainte sa ne apucam de facut carnati, a trebuit sa si mancam si am poftit la friptura de porc.

Ingrediente

  • Pentru friptura:
  • 4 felii pulpa de porc;
  • sare;
  • ulei.
  • Pentru piure:
  • 4 cartofi mari;
  • apa;
  • ulei;
  • o lingura de baza pentru mancaruri;
  • sare.
  • Castraveciori murati

Mod de preparare

Carne se bate, se da cu sare si se pune la fript in tigaia unsa cu ulei.

Se curata cartofii, se taie felii, se spala si se pun intr-o cratita, acoperiti de apa, peste care se adauga ulei si o lingura de baza pentru mancaruri. Dupa ce s-au fiert, se paseaza si se mai pune sare, dupa gust.

Carnea si piureul se pot servi cu castraveciori murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu piure de cartofi si castraveciori murati" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Mancare de fasole boabe cu afumatura

Postat de cristeena20

Mancare de fasole boabe cu afumatura

- Avem nevoie de o bucata de afumatura. Eu am avut carnea de la capul de porc afumata cu urechea, ratul si obrazul. Spalati bine si taiati cubulete.  - Ceapa se taie julien si se pune la...

Citeste continuarea

Cartofi noi, taranesti cu bacon

Postat de Bucataras

Cartofi noi, taranesti cu bacon

Pune cartofii la fiert intr-o oala cu apa. Testeaza-i din cand in cand cu furculita si ai grija sa nu ii fierbi prea tare si sa risti sa se sparga. Odata fierti, lasa-i la scurs intr-o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.12.2014, 10:09
Buna de mic-dejun
la 20.12.2014, 10:13
Mihaela, fata a scris ca a servit aseara mancarea
la 20.12.2014, 10:16
Pai eu acum ma gandesc la ea
la 20.12.2014, 10:27
la 20.12.2014, 11:03

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking