Ingrediente
- 1 pulpa de pui cca 200 g
- costita afumata cca 300 g
- un manunchi de usturoi verde, sa fie, sa se simta
- sare
- piper
- 20 ml ulei de masline
- 1/2 cana cu apa ( cana de la bucataras dragalas)
- Garnitura
- spaghete ( sau ce vreti sau se prepara repede)
Mod de preparare
Mai intai spalam pulpa de pui si-o portionam in 3, apoi taiem costita si tocam usturoiul verde. Asezam bucatile de pui, costita, adaugam usturoiul verde, presaram sare si piper si stropim totul cu uleiul de masline, adaugam si apa. Asezam capacul peste vasul slow cooker-ului Crock-Pot 2.4 l, bagam in priza si setam functia high pentru cca. 2 ore. Dupa 2 ore am transferat totul intr-un vas de yena si am dat la cuptor pentru 20 min, sa se rumeneasca putin, imi place mai rumenit. Am fiert spaghete si am servit unii cu branza si ketchup...nu dau nume care-s aia unii si fac combinatii combinatorii...
Da, nu-s fana paste, dar mananc si eu din cand in gand......:D
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui si porc la slow cooker Crock-Pot cu sos de usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|