Friptura din muschiulet de porc

Postat de mamaieelena in Porc
5 Feb 2012 | 5792 vizualizari
Friptura din muschiulet de porc

Ingrediente

  • 2 bucati muschiulet de porc
  • 100g kaizer afumat
  • 5-6 catei de usturoi
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 200 ml vin rosu
  • 50ml apa
  • cimbru proaspat,crengute
  • sare
  • piper
  • boia dulce

Mod de preparare

Curatat de pielite si spalat muschiul se sareaza si se pipereaza apoi cu un cutit facem crestaturi in diverse locuri mai groase si in locul lor introducem usturoiul curatat,deasupra am pus kaizerul taiat felii atat cat am putut de subtire ca a fost bucata cam mica si le-am prins cu scobitori. Am dat cu boia peste tot si am taiat muschiuL in doua ca nu avea loc in tigaie pentru prajit.L-am perpelit peste tot bine dupa care l-am asezat intrun vas termorezistent la foc.In uleiul in care am prajit muschiul am pus vinul,apa,cimbrul si piper boabe.A clocotit un pic si l-am rasturnat peste carne, am dat la cuptor pana a fost gata patruns si rumenit.Pofta buna,Chiar azi ne-am delectat din el alaturi de un piure de carTofi si cu salata de ardei copti, mmmm un deliciu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din muschiulet de porc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (33)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Muschiulet de porc, la tava

Postat de Ina

Muschiulet de porc, la tava

Asezam muschiuletii intregi in tava de copt si-i stropim cu ulei de masline.  Preparam baitul amestecand ingredientele intr-un castronel. Cu emulsia obtinuta ungem muschiuletii pe toate...

Citeste continuarea

Muschiulet impletit (cu pesto si rosii uscate)

Postat de amalia01

Muschiulet impletit (cu pesto si rosii uscate)

Muschiuletul il speli si il tai pe lungime in 3, astfel incat sa ramana prins la un capat. Rosiile le hidratezi putin in ulei de masline. Cureti usturoiul si il tai in bucati. Pe fiecare...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.02.2012, 20:56
Nu mai pot, ca as lua o bucatica...
la 05.02.2012, 21:06
te rog esti invitata mea
la 05.02.2012, 21:14
si eu vreau sa vin
la 05.02.2012, 22:14
ce-mi place
la 05.02.2012, 22:15
cris te astept

Vezi toate comentariile (33)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking