Ingrediente
- 5 pulpe de pui
- 1 kg coaste de porc
- 2 capatani de usturoi
- 100 g unt
- 1 conserva de rosii cuburi de la SunFood
- sare
- piper
Mod de preparare
Curatam si spalam pulpele si le taiem in doua, le asezam in tava, apoi taiem coastele si le asezam pe langa pulpe. Taiem bucatele de unt si le punem printre bucatile de carne, apoi usturoiul taiat rondele, presaram sare si piper si turnam o cana cu apa. Acoperim tava cu hartie de copt si bagam tava la cuptor la foc mic pentru 1 si 1/2 ore si ne vedem de treaba in gradina. Scoatem tava din cuptor adaugam rosiile cubulete si mai dam la cuptor 30 min. Si cam asta-i toata treaba, am mancat si ne-am refacut fortele.....
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura hei-rup" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|