Costita de Praid - reteta nr.1850
Postat de mihaelar63
In prima faza am sarat costitele si le-am condimentat cu cimbrisor , piper cu lamaie si fulgi de chilli . Am turanat pe deasupra o9 bere neagra irlandeza . Am lasat sa...
Citeste continuareaNoi la bloc nu prea facem gratar asa ca daca tot am dat o fuga pana la tara hai pe gratar))))))))am facut noi mai multe,mici carne de porc dar au navalit turcii)))))abia abia am prins si eu ceva pt voi))))
Ingrediente
Mod de prepararePulpele o data dezghetate le-am parlit si le-am spalat bine. Intr-o punga care se inchide etans am pus pulpele taiate in 2 iar peste ele am adaugat condimentele (usturoiul l-am taiat marunt)impreuna cu vinul si le-am pus in frigider pana a2 a zi. A doua zi le-am scos din punga si le-am pus direct pe gratar, de fapt nu eu, ci sotul, ca el le-a facut, eu doar le-am condimentat. Le-a intors pe o parte si pe alta pana ce au fost gata. Foarte bune, fragede, incercati si o sa vedeti cat de bune sunt.POFTA BUNA! Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de mihaelar63
In prima faza am sarat costitele si le-am condimentat cu cimbrisor , piper cu lamaie si fulgi de chilli . Am turanat pe deasupra o9 bere neagra irlandeza . Am lasat sa...
Citeste continuareaPostat de mirela0911
Pentru inceput se pregateste carnea. Se taie pieptul de curcan in 4-5 felii potrivite. Se condimenteaza cu sare si piper, oregano si sucul de lamaie. Se amesteca bine si se lasa deoparte pana se...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|