Fritters De Cartofi

Postat de gatiticuspor in Aperitive / Garnituri
29 Dec 2012 | 3390 vizualizari
Fritters De Cartofi

O alternativa delicioasa pentru cartofii prajiti.

Ingrediente

  • 3 cartofi
  • 3 linguri cu varf faina
  • 7 linguri lapte
  • 7 linguri apa
  • sare si piper
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Curatati, spalati si taiati cartofii in felii subtiri cam de 1 mm grosime.

Amestecati faina cu apa, laptele si un praf de sare si piper pana obtineti o compozitie omogena  de consistenta smantanii.

Dati feliile de cartofi prin amestecul de faina si prajiti-le in uleiul incins.

Serviti ca si garnitura pentru friptura preferata sau alaturi de cateva felii de bacon. Stiu ca nu este cea mai sanatoasa reteta si poate nu va plac prajelile dar nu mancam asta in fiecare zii asa ca eu zic ca macar din cand in cand sa ne delectam :).

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fritters De Cartofi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv briose sarate cu sunca si ardei

Postat de Corina33

Aperitiv briose sarate cu sunca si ardei

Galbenusurile se separa de albusuri, apoi se amesteca cu uleiul si laptele. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. In compozitia de galbenusuri se adauga faina amestecata cu praful de...

Citeste continuarea

Traistute cu piept de pui

Postat de cris2711

Traistute cu piept de pui

Se pregateste aluatul dezghetat. Cubuletele de piept de pui se condimenteaza cu sare,piper  si boia. Cuptorul se incinge la 200 °C. Aluatul de foietaj se taie in patratele,vezi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.12.2012, 20:31
la 29.12.2012, 20:32
place
la 29.12.2012, 20:32
interesant
la 29.12.2012, 20:35
Buni
la 29.12.2012, 20:37

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking