Ingrediente
- 400 g de kumquats
- 70 cl de apa
- 400 g de zahar
Mod de preparare
Spalati si intepati cu o sccobitoare fructele de cateva ori.Amestecati zaharul cu apa si puneti pe foc.
Adaugati fructele si aduceti la fierbere.
Lasati sa fiarba la foc rapid timp de 20 de minute.
Luati de pe foc, acoperiti si lasati sa se raceasca pana a 2a zi.
A 2a zi, luati capacul, puneti pe foc si aduceti la fierbere.
Lasati sa fiarba la foc rapid timp de 15 minute.
Luati de pe foc, acoperiti si lasati sa se raceasca pana a 3a zi.
A 3a zi, luati capacul, puneti pe foc si aduceti la fierbere.
Lasati sa fiarba la foc rapid timp de 15 minute.
Le-am pus fierbinti in borcanele sterilizate si le-am acoperit cu sirop.
Inchideti bine borcanele si rasturnati-le. Dati la rece cand sunt racite complet.
Am pastrat deasemenea siropul ramas.
Cu siropul ramas puteti parfuma, ceaiul sau diferite deserturi: clatite , Şarlotă Exotică
Daca ti-a placut reteta noastra "Fruct Kumkuat confiat (2)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|