Ingrediente
-
- mix de fructe de mare 800 g,
- usturoi 3-4 căței,
- vin alb demi-sec cca 250 ml,
- sare roz de la SanoVita cca. 1 lingură,
- piper proaspăt măcinat ½ linguriţă,
- ulei de cocos cca. 100 g,
- pătrunjel 1 legătură.
Mod de preparare
Fructele de mare se pun la gătit în uleiul fierbinte, într-un vas wok, cca. 10 minute la foc mediu, neacoperit. Apoi se adaugă vinul, usturoiul tocat mărunt şi se lasă la gătit, cca. 5 minute la foc puternic, neacoperit, până se evaporă alcoolul ;) Apoi se asezonează cu pătrunjel tocat mărunt şi se serveşte imediat fierbinte alături de garnitura preferată! ;)
Spor şi poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe de mare in sos de vin si ulei de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|