Frunze de varza dulce acrite pentru sarmale

Postat de reisnaor_2006 in Conserve
31 Oct 2016 | 16580 vizualizari
Frunze de varza dulce acrite pentru sarmale

Am primit doua verze cu frunze mari si m-am gandit ca ar fi pacat sa le folosesc la mancare si m-am gandit sa le acresc pentru sarmale.

Ingrediente

  • 1 varza mare
  • 4-5 litri apa
  • 4-5 lg otet
  • sare mare
  • piper boabe
  • crengute de cimbru

Mod de preparare

      Curatam varza de frunzele care nu sunt bune si o spalam bine.Intr-o oala mai mare punem apa la fiert impreuna cu boabele de piper,sarea mare si crengutele de cimbru.Cand apa da in clocot adaugam otetul si varza cu cotorul in sus pe care in prealabil l-am scobit.

       Cu ajutorul unei furculite si a unui cutit incepem sa desprindem frunzele de langa cotor,rand pe rand ca sa patrunda apa fiarta si la celelalte frunze.Frunzele fierte le scoatem pe o farfurie.Dupa ce frunzele s-au mai racit putin le luam pe fiecare in parte si inlaturam cu ajutorul unui cutit nervurile groase.Le punem in pungi si le depozitam in congelator pentru cand avem nevoie la sarmale.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frunze de varza dulce acrite pentru sarmale" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Sos pentru paste la borcan

Postat de simona72

Sos pentru paste la borcan

Ca sa-mi fac o idee cam ce contine un astfel de sos, am luat borcanul de paste din camara si m-am uitat pe eticheta lui. Atunci am ajuns la concluzia ca vreau sa fac doua feluri de sosuri: unul cu...

Citeste continuarea

Pasta de ardei iute cu ardei kapia si rosii

Postat de Ela68

Pasta de ardei iute cu ardei kapia si rosii

1. Spalam ardeii si ii curatam de codite, nervuri si seminte, apoi ii taiem doua, trei bucati. Atentie, trebuie sa lucrati cu manusi chirurgicale ! 2. Coacem ardeii Kapia, ii curatam de coaja...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.10.2016, 14:21
la 31.10.2016, 14:26
la 31.10.2016, 14:34
Bună idee!
la 31.10.2016, 14:43
la 31.10.2016, 15:07
Bravo Roxana! Deastea nu fac, dar apreciez...io mai bine fac o prajitura

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking