Fudulii de tauras cu verdeata

Postat de mihaelar63 in Mancaruri cu carne
6 Apr 2020 | 1861 vizualizari
Fudulii de tauras cu verdeata

 Pe langa carnea proaspata de tauras am primit si doua fudulii.  Bineinteles ca eu doar le-am pregatit . Sotul le-a devorat direct din tigaie . 

Ingrediente

  • 2 fudulii de tauras [cat pumnul meu]
  • o mana de momite de tauras
  • 2 linguri otet
  • 4 cepe verzi
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 linguri ulei floarea soarelui
  • 2 linguri unt
  • boia dulce de ardei
  • piper negru macinat
  • sare

Mod de preparare

  1. Fuduliile se cresteaza pe o parte si curata bine de  membrana ce le inveleste .
  2. Fuduliile se pun in putina apa cu otet si se lasa o jumatate de ora la marinat .
  3. Puneti si momitele in apa cu otet.
  4. Curatati si spalati ceapa verde si patrunjelul . Tocati-le marunt .
  5. Dupa acest timp momitele si fuduliile se spala bine cu apa rece si se feliaza rondele .
  6. Aveti grija ca sa le scurgeti  cat de bine puteti de apa .
  7. Intr-o tigaie incingeti uleiul amestecat cu unt si puneti la prajit rondelele de fudulii si momitele.
  8. Prajiti -le pe ambele parti .Condimentati cu sare si piper .
  9. Puneti ceapa verde si amestecati usor .
  10. La sfarsit se presara putina boia , pentru aspect si se adauga patrunjel verde tocat din abundenta .
  11.     Poftitorii sa aiba pofta buna !!! :D
Daca ti-a placut reteta noastra "Fudulii de tauras cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Chiftele marinate

Postat de MotanLaOale

Chiftele marinate

Painea se inmoaie in apa si se stoarce bine, bine. Ceapa se curata, se da pe razatoarea mica si se lasa la scurs pe o farfurie inclinata. Mararul se toaca marunt. Intr-un castron se...

Citeste continuarea

Lebar de casa

Postat de Ina

Lebar de casa

Matele crete de porc se freaca cu multa sare grunjoasa, indepartandu-se astfel cea mai mare parte din murdarie. Spalam apoi matele in 2-3 ape cu bicarbonat, eliminand si ultimele resturi de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.04.2020, 20:26
Cati taurasi au picat la datorie ?
la 06.04.2020, 20:29
Cleme , Unul singur dar serios
la 06.04.2020, 20:33
la 06.04.2020, 20:41
Adica a fost ditamai taurul....
la 06.04.2020, 20:48
Vali nu stiu sa apreciez proportionalitatea doar bijuteriile le-am vazut

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking