Ingrediente
- 2 fudulii de tauras [cat pumnul meu]
- o mana de momite de tauras
- 2 linguri otet
- 4 cepe verzi
- 1 legatura de patrunjel
- 2 linguri ulei floarea soarelui
- 2 linguri unt
- boia dulce de ardei
- piper negru macinat
- sare
Mod de preparare
- Fuduliile se cresteaza pe o parte si curata bine de membrana ce le inveleste .
- Fuduliile se pun in putina apa cu otet si se lasa o jumatate de ora la marinat .
- Puneti si momitele in apa cu otet.
- Curatati si spalati ceapa verde si patrunjelul . Tocati-le marunt .
- Dupa acest timp momitele si fuduliile se spala bine cu apa rece si se feliaza rondele .
- Aveti grija ca sa le scurgeti cat de bine puteti de apa .
- Intr-o tigaie incingeti uleiul amestecat cu unt si puneti la prajit rondelele de fudulii si momitele.
- Prajiti -le pe ambele parti .Condimentati cu sare si piper .
- Puneti ceapa verde si amestecati usor .
- La sfarsit se presara putina boia , pentru aspect si se adauga patrunjel verde tocat din abundenta .
- Poftitorii sa aiba pofta buna !!! :D
Daca ti-a placut reteta noastra "Fudulii de tauras cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|